ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Social Media

Τιμή
Περισσότερα φίλτρα (+)

2dimage-dominion7

Dominion

Τιμή
39,00 €

Complexity

Χαμηλή

Αρκετό

2-4

30 λεπτά

8+

2dimage-dominion7
ingame-dominion9
ingame2-dominion1
Out of stock

Είσαι ένα μονάρχης, όπως και οι γονείς συ πριν από εσένα, ο κυβερνήτης ενός μικρού ευχάριστου βασιλείου με ποτάμια και δέντρα. Αντίθετα με τους γονείς σου, πάντως, έχεις ελπίδες και όνειρα! Θέλεις ένα μεγαλύτερο και πιο ευχάριστο βασίλειο, με περισσότερα ποτάμια και μεγαλύτερη ποικιλία από δέντρα. Θέλεις ένα Dominion! Προς όλες τις κατευθύνσεις, εκτείνονται ιδιωτικές εκτάσεις με πλήρεις και νόμιμες ιδιοκτησίες. Όλα είναι μικρά κομμάτια γης, τα οποία ελέγχονται από ευτελείς άρχοντες και βρίσκονται σε αναρχία. Θα φέρεις τον πολιτισμό σ’ αυτούς τους ανθρώπους, ενώνοντάς τους υπό το έμβλημά σου.

 

Αλλά στάσου! Κάτι τρέχει. Κι άλλοι μονάρχες είχαν την ίδια ιδέα μ’ εσένα. Πρέπει να βιαστείς για να πάρεις όση περισσότερη ελεύθερη γη μπορείς, αποφεύγοντας τους όλους στο διάβα σου. Για να το κάνεις αυτό θα προσλάβεις ακόλουθους, θα χτίσεις κτίρια, θα βελτιώσεις το κάστρο σου, και θα γεμίσεις τα σεντούκια του θησαυρού σου. Οι γονείς σου δε θα ήταν περήφανοι, αλλά οι παππούδες σου θα ήταν ενθουσιασμένοι.


Σχεδιαστής :
Donald X. Vaccarino
Μηχανισμοί :
Deck Building,Drafting,Hand Management
Θέμα :
Ruling/Governing
Ελάχιστη Ηλικία :
8
Κείμενο :
Significant
Δυσκολία Κανόνων/Παιχνιδιού :
Low
Διάρκεια Παιχνιδιού :
30
Εκδότης :
Rio Grande Games
Υποκατηγορία :
Card Game
Σκηνικό :
Middle Ages
Αριθμός Παικτών :
4,3,2
Γλώσσα :
English

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

You can submit site to improve your website reputation We submitted our site under Trading Cards Directory Free search engine submission