ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Social Media

Τιμή
Περισσότερα φίλτρα (+)

concordia_2dimage

Concordia

Τιμή
55,00 €

Complexity

Υψηλή

Αρκετό

2-5

100 λεπτά

13+

 Greek Flag2

concordia_2dimage
concordia_image
concordia_image2
concordia_image3
concordia_image4
concordia_image5
Out of stock

2.000 χρόνια πριν, η ρωμαϊκή αυτοκρατορία κυβέρνησε τις χώρες γύρω από τη Μεσόγειο Θάλασσα. Με την ειρήνη στα σύνορα, αρμονία στο εσωτερικό των επαρχιών, ενιαίο νόμο, και ένα κοινό νόμισμα, η οικονομία άνθισε και έδωσε αφορμή για παγίωση Ρωμαϊκών δυναστειών οι οποίες επεκτάθηκαν στις περισσότερες πόλεις. Οδηγείστε μία από αυτές τις δυναστείες και στείλτε αποίκους στα απομακρυσμένα βασίλεια της αυτοκρατορίας. Αναπτύξτε το δίκτυο εμπορίου σας, και κατευνάστε τους αρχαίους θεούς για να κερδίσετε την εύνοια τους – και όλα αυτά για να έχετε την ευκαιρία να βγείτε νικητές!

Το CONCORDIA είναι ένα ήσυχο παιχνίδι στρατηγικής και οικονομικής ανάπτυξης κατά τους ρωμαϊκούς χρόνους για 2 έως 5 παίκτες ηλικίας 13 ετών και άνω. Αντί για την τύχη των ζαριών ή κάρτες, οι παίκτες βασίζονται στις στρατηγικές τους ικανότητες. Να είστε βέβαιοι ότι παρακολουθείτε τους αντιπάλους σας για να καθορίσετε ποιους στόχους επιδιώκουν και πού μπορείτε να τους ξεπεράσετε!

 

   Ellinikoi Kanones  

Σχεδιαστής :
Mac Gerdts
Μηχανισμοί :
Hand Management,Drafting,Maneuvering
Θέμα :
Intrigue
Ελάχιστη Ηλικία :
13
Κείμενο :
Significant
Δυσκολία Κανόνων/Παιχνιδιού :
High
Διάρκεια Παιχνιδιού :
100
Εκδότης :
Rio Grande Games
Υποκατηγορία :
Economic
Σκηνικό :
Antiquity
Αριθμός Παικτών :
2,3,4,5
Γλώσσα :
English

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

You can submit site to improve your website reputation We submitted our site under Trading Cards Directory Free search engine submission