ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Social Media

Τιμή
Περισσότερα φίλτρα (+)

aztlan_2d

Aztlan

Τιμή
43,90 €
19,90 €

Complexity

Χαμηλή

Αρκετό

2-4

60 λεπτά

13+

Greek Flag2 

aztlan_2d
aztlan_3d
aztlan_board
aztlan_cards
aztlan_power_cards
aztlan_prosperity_cards
aztlan_box

Στη μυθική χώρα του AZTLÁN, τέσσερις φυλές αγωνίζονται να επιβιώσουν και να προκόψουν κάτω από την επίβλεψη των ίδιων των θεών.

Η ειρηνική συμβίωση φέρνει πλούτο και ευημερία σε όλους, αλλά οι τρομεροί Θεοί των Αζτέκων ευνοούν αυτούς που είναι γενναίοι στη μάχη...

Μόνο σε μια από τις τέσσερις φυλές θα δωθεί το δικαίωμα να μείνει σε αυτή την ευλογημένη γη όταν η ώρα της Εξορίας φτάσει, στο τέλος της πέμπτης εποχής του Ήλιου.

Οδηγήστε τις φυλές σας ώστε να χτίσετε τις δυνατότερες αυτοκρατορίες κατά τις πέντε εποχές, κερδίστε την εύνοια των θεών, και γίνετε οι σπουδαιότεροι άρχοντες στη χώρα του Aztlàn.

Το Aztlán είναι ένα παιχνίδι με εύκολους κανόνες, βαθύ και ενδιαφέροντα τρόπο παιχνιδιού και υψηλής ποιότητας περιεχόμενα.

Το Aztlán μπορεί να παιχτεί με 3 ή 4 παίκτες (ή 2 παίκτες με την παραλλαγή "Aztec Gods"). Σε ένα παιχνίδι με πολλούς παίκτες, κάθε παίκτης ελέγχει μια από τις τέσσερις φυλές. Κάθε παιχνίδι χωρίζεται σε πέντε στάδια, αποκαλούμενα εποχές.

Στην αρχή κάθε εποχής, κάθε παίκτης επιλέγει κρυφά μια από τις κάρτες ισχύος και μετά, μια κάθε φορά, τοποθετεί ένα συγκεκριμένο αριθμό από τα πιόνια της φυλής του σε μια από τις περιοχές πάνω στο ταμπλό.

Το ταμπλό χωρίζεται σε πέντε διαφορετικά είδη περιοχών: έρημος, κατοικίσιμη περιοχή, ζούγκλα, βουνό/ηφαίστειο και πόλη.

Η κάρτα ισχύος που έχει επιλεχθεί για την εποχή αντανακλά την δύναμη της φυλής του κάθε παίκτη και ταυτοποιεί ένα τύπο περιοχής ( από τους πέντε διαφορετικούς). Όσο μεγαλύτερη είναι η σφαίρα επιρροής του παίκτη και όσο περισσότερες περιοχές αυτού του τύπου περικλείονται μέσα σε αυτή, τόσο μεγαλύτερο θα είναι και το σκοράρισμά του.

Αν μια περιοχή διεκδικείται από αρκετούς παίκτες, η δυνατότερη φυλή μπορεί να νικήσει τις πιο αδύναμες, αλλά ο πόλεμος δεν είναι ο μοναδικός τρόπος για τη νίκη και η ειρηνική συμβίωση μερικές φορές φέρνει καλύτερα αποτελέσματα.

Στο τέλος της πέμπτης εποχής, ο παίκτης που έχει σκοράρει τους περισσότερους πόντους νίκης είναι ο νικητής. Η φυλή του κυβερνάει το Aztlán, καθώς η ώρα της Εξορίας έρχεται για τους αντίπαλούς του!

   Ellinikoi Kanones  

 

 


Related Products:

Σχεδιαστής :
Leo Colovini
Μηχανισμοί :
Simultaneous Action Selection,Hand Management,Area Control
Θέμα :
Ruling/Governing
Ελάχιστη Ηλικία :
13
Κείμενο :
Significant
Δυσκολία Κανόνων/Παιχνιδιού :
Low
Διάρκεια Παιχνιδιού :
60
Εκδότης :
Ares Games
Υποκατηγορία :
Negotiation,Territory Building
Σκηνικό :
Antiquity
Αριθμός Παικτών :
4,3,2
Γλώσσα :
English,Italian

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

You can submit site to improve your website reputation We submitted our site under Trading Cards Directory Free search engine submission