ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Social Media

Τιμή
Περισσότερα φίλτρα (+)

ascension_3rd_edition_2dimage

Ascension

Τιμή
42,00 €

Complexity

Χαμηλή

Αρκετό

2-4

30 λεπτά

13+

ascension_3rd_edition_2dimage
ascension_3rd_edition_image
ascension_3rd_edition_image2
ascension_3rd_edition_image3
ascension_3rd_edition_image4
Out of stock

Το Ascension είναι ένα γρήγορο παιχνίδι κατασκευής τράπουλας (deck building game) σχεδιασμένο από τους Justin Gary, Rob Dougherty και Brian Kibler, με γραφικά από τον Eric Sabee. Στο παιχνίδι αυτό οι παίκτες ξοδεύουν ρούνους με σκοπό να αγοράσουν διάφορες ισχυρές κάρτες για την τράπουλά τους. Προσφέρει μια δυναμική εμπειρία όπου οι παίκτες πρέπει να είναι σε θέση να αναθεωρήσουν τα πλάνα τους και την στρατηγική τους ανάλογα με τα τεκτενόμενα.

Ο τρόπος παιχνιδιού δεν διαφέρει πολύ από τα υπόλοιπα παιχνίδια της κατηγορίας. Οι παίκτες προσθέτουν κάρτες στην τράπουλα τους αγοράζοντας από μια κεντρική τράπουλα της οποίας τα πρώτα 6 φύλλα είναι ανοιχτά και προσβάσιμα σε όλους. Όταν κάποιος αγοράζει μια κάρτα τότε μια νέα παίρνει την θέση της. Οι πόντοι νίκης κερδίζονται με 3 τρόπους: πρώτον κάθε κάρτα έχει πάνω της 1 ή και περισσότερους πόντους νίκης, δεύτερον, πόντους μπορείς να πάρεις εξοντώνοντας διάφορα τέρατα, και τέλος κάποιες κάρτες δίνουν πόντους νίκης κάθε φορά που χρησιμοποιούνται. 


Σχεδιαστής :
John Fiorillo,Justin Gary
Μηχανισμοί :
Deck Building,Drafting,Hand Management
Θέμα :
Fighting
Ελάχιστη Ηλικία :
13
Διάρκεια Παιχνιδιού :
30
Εκδότης :
Stone Blade Entertainment
Υποκατηγορία :
Card Game
Σκηνικό :
Fantasy
Αριθμός Παικτών :
2,3,4
Γλώσσα :
English

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

You can submit site to improve your website reputation We submitted our site under Trading Cards Directory Free search engine submission