ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Social Media

alpha new

1350909073 paypal-curved

Τα παρακάτω άρθρα δημιουργήθηκαν για την ταχύτερη ενημέρωση σας. Για επιπλέον πληροφορίες, μπορείτε να δείτε τους όρους χρήσης.

  1. Προσωπικά Δεδομένα
  2. Ασφάλεια Συναλλαγών
  3. Τρόποι Πληρωμής
  4. Επιστροφές

Συλλογή Πληροφοριών

To RedΜeeple.com είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που στοχεύει στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών-χρηστών του, δηλαδή εσάς. Παλεύουμε συνεχώς για να κάνουμε το redmeeple.com πιο απλό, φιλικό και σχεδιασμένο για να ανταποκρίνεται στις προσωπικές σας ανάγκες. Για να επιτευχθεί η καλύτερη εξυπηρέτησή σας, είναι σημαντικό εσείς, ο πελάτης μας, να καταλάβετε ότι πρέπει να μας παρέχετε συγκεκριμένες πληροφορίες που αφορούν την εξυπηρέτησή σας και οι οποίες διαφυλάσσονται από εμάς.

Η πλοήγηση στο κατάστημα μας είναι ελεύθερη και δεν απαιτούνται προσωπικά στοιχεία για να γίνει. Φυσικά πληροφορίες συλλέγονται όταν παραγγέλνετε, κάνετε εγγραφή ή επικοινωνείτε μαζί μας.

Κατά την εγγραφή σας στο redmeeple.com θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε το ονοματεπώνυμό σας, την πλήρη διεύθυνσή σας, το email σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Ενδεχομένως να χρειαστεί να δώσετε επιπλέον στοιχεία καθώς κάνετε παραγγελία, ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής που θα επιλέξετε. Τέλος, στην ολοκλήρωση μιας παραγγελίας μπορεί να καταχωρήσετε επιπλέον διεύθυνση αποστολής ή κάποια άλλα ειδικά στοιχεία που εσείς κρίνετε.

 

Χρήση Πληροφοριών

Κάθε πληροφορία που δίνετε ή συλλέγεται αυτόματα από τo redmeeple.com προστατεύεται. Γενικά οι πληροφορίες που δίνετε χρησιμοποιούνται για να υπάρξει ουσιαστική επικοινωνία μεταξύ μας, για παροχή υποστήριξης σε ενδεχόμενες ερωτήσεις σας και φυσικά για την ολοκλήρωση των παραγγελιών σας. Επιπλέον στατιστικές πληροφορίες συλλέγονται αυτόματα από το site και χρησιμοποιούνται είτε για μετρήσεις (όπως ένας μετρητής επισκέψεων), είτε για να σας προτείνουν επιπλέον προϊόντα που ενδεχομένως να σας ενδιαφέρουν, είτε για να κάνουν τις συναλλαγές πιο εύκολες και γρήγορες. Η Red Meeple σε καμία περίπτωση δεν θα κοινοποιήσει προσωπικά σας στοιχεία ή οποιασδήποτε μορφής πληροφορία που συνδέεται με εσάς σε οποιοδήποτε άλλο φυσικό ή νομικό πρόσωπο, εκτός κι αν αναγκαστεί από τον νόμο.

Η Red Meeple συλλέγει 3ων ειδών δεδομένα σχετικά με εσάς:

(1) Δεδομένα που παρείχατε κατά την εγγραφή, παραγγελία, επικοινωνία ή συμμετοχή σε διαγωνισμούς (email, ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο κτλ)

(2) Δεδομένα που παρείχατε για να ολοκληρώσετε μια παραγγελία (διεύθυνση αποστολής, ειδική διαχείρηση που ενδεχομένως ζητήσατε κτλ)

(3) Στατιστικά δεδομένα (προτιμήσεις αγορών, πλοήγησης κτλ)

Η Red Meeple χρησιμοποιεί τις πληροφορίες αυτές έτσι ώστε:

(1) Να επιβεβαιώσει και να παραδώσει τις παραγγελίες σας

(2) Να επιβεβαιώσει και να ελέγξει την ταυτότητά σας

(3) Να σας ενημερώνει για την Red Meeple (αν το θέλετε*)

(4) Να σας ενημερώσει για ειδικές προσφορές/δώρα που εσάς προσωπικά

* Διατηρείτε το δικαίωμα να επιλέγετε αν θέλετε να ενημερώνεστε για την Red Meeple, ενεργοποιώντας ή απενεργοποιώντας την συνδρομή σας στο newsletter μας. Σε περίπτωση που δυσκολεύεστε για κάποιον τεχνικό λόγο να χειριστείτε την εν λόγω λειτουργεία, επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Πρόσβαση στις Πληροφορίες

Εάν επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική ή άλλου είδους κάρτα, πρέπει να γνωρίζετε πως θα γίνει ταυτοποίηση των στοιχείων σας για να εξακριβωθεί αν είστε ο νόμιμος κάτοχος της. Τα δεδομένα της κάρτας σας προστατεύονται σε κάθε περίπτωση από τους συνεργάτες μας (Alpha Bank & Paypal, αναλόγως ποιον θα προτιμήσετε). Πρέπει να διευκρινήσουμε εδώ πως η Red Meeple ούτε συλλέγει, ούτε έχει πρόσβαση στα ευαίσθητα αυτά στοιχεία των καρτών.

Κάθε παραγγελία απαιτεί την συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών σας πληροφοριών από το προσωπικό μας. Οι πληροφορίες αυτές (email, ονοματεπώνυμο κτλ) παραμένουν εμπιστευτικές στην Red Meeple και μόνο το απολύτως απαραίτητο προσωπικό έχει πρόσβαση σε αυτές. Η Red Meeple επιβάλει στους υπαλλήλους και διαχειριστές της την μέγιστη δυνατή ασφάλεια των δεδομένων σας.

Όπως αναφέρεται πιο πάνω, η Red Meeple σε καμία περίπτωση δεν θα κοινοποιήσει προσωπικά σας στοιχεία ή οποιασδήποτε μορφής πληροφορία που συνδέεται με εσάς σε οποιοδήποτε άλλο φυσικό ή νομικό πρόσωπο, εκτός κι αν αναγκαστεί από τον νόμο. Διευκρινίζοντας, έχετε υπόψιν σας πως σε εξαιρετικές περιπτώσεις (όπως μια έρευνα με ένταλμα) μπορεί να αναγκαστούμε να αποκαλύψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα στις ελληνικές ή ευρωπαϊκές αρχές.

Ως χρήστης, διατηρείτε το δικαίωμα να τροποποιήσετε ή και να διαγράψετε τον λογαριασμό σας. Οποιαδήποτε διαγραφή δεδομένων στον λογαριασμό σας σημαίνει και άμεση διαγραφεί από τις βάσεις δεδομένων μας. Μπορείτε να αλλάξετε τον λογαριασμό σας είτε από το redmeeple.com είτε με επικοινωνία με εμάς στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  όπου θα φροντίσουμε βέβαια να εξακριβώσουμε πρώτα τα στοιχεία σας.

 

Ο ρόλος σας στην προστασία των προσωπικών σας δεδομένων

Μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε πως οποιαδήποτε δυνατή ενέργεια για την διασφάλιση των προσωπικών σας δεδομένων έχει ήδη γίνει από την Red Meeple. Παρόλα αυτά, είστε και εσείς υπέυθυνος/η για την διαφύλαξη του προσωπικού σας κωδικού ασφαλείας.

Συνεχείς αλλαγές στο redmeeple.com είναι ο κανόνας για την Red Meeple καθώς προσπαθούμε συνεχώς να βελτιώνουμε, μεγαλώνουμε και εμπλουτίζουμε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις πολιτικές μας. Κατά συνέπεια, προτείνουμε να επισκέπτεστε συχνά αυτήν τις ενημερωτικές μας σελίδες και να ενημερώνεστε γρήγορα για τυχόν αλλαγές στην πολιτική μας.

Όπως αναφέρεται και στο άρθρο των προσωπικών δεδομένων, τα πλέον ευαίσθητα προσωπικά σας δεδομένα, τα στοιχεία της πιστωτικής (ή άλλης) κάρτας σας (που έτσι κι αλλιώς δεν είναι απαραίτητο να δώσετε καθώς μπορείτε να επιλέξετε να πληρώσετε με αντικαταβολή ή κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό) διασφαλίζονται είτε από την Alpha Bank είτε από το Paypal (αναλόγως το τι θα επιλέξετε). Οι συναλλαγές σας διασφαλίζονται με SSL-encryption και επιπλέον για την Alpha Bank είναι verified by VISA, secured by Geotrust και από Mastercard SecureCode.

H Red Meeple δεσμεύεται όσον αφορά στην εξασφάλιση της ασφάλειας και της ακεραιότητας των δεδομένων που συλλέγει. Το redmeeple.com έχει υιοθετήσει διαδικασίες, οι οποίες προφυλάσσουν τα προσωπικά δεδομένα που οι χρήστες προσκομίζουν στην ιστοσελίδα του ή του παρέχουν με οποιοδήποτε άλλο μέσο (πχ. τηλεφωνικά). Αυτές οι διαδικασίες προστατεύουν τα δεδομένα των χρηστών από οποιαδήποτε μη επιτρεπόμενη πρόσβαση ή αποκάλυψη, απώλεια ή κακή χρήση, και αλλαγή ή καταστροφή. Βοηθούν επίσης στο να πιστοποιείται ότι τα στοιχεία αυτά είναι ακριβή και χρησιμοποιούνται σωστά. 

Για τις συναλλαγές σας με την Red Meeple μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους εξής τρόπους:

(i) Κάρτα Πληρωμής

Εάν επιλέξετε αυτήν την μέθοδο θα παραπεμφθείτε προσωρινά στην σελίδα της Alpha e-Commerce της Alpha Bank όπου θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε τα στοιχεία της κάρτας σας για να ολοκληρωθεί η συναλλαγή. Αυτή είναι μία από τις ασφαλέστερες μεθόδους συναλλαγών με κάρτα και προσφέρει μέγιστη ασφάλεια χάρη σε μία σειρά από ελέγχους και δικλείδες ασφαλείας: Veryfication by Visa, Mastercard Secure Code, secured by Geotrust. Σημειώνεται ότι η Red Meeple ούτε έχει πρόσβαση ούτε μπορεί να συλλέξει τα ευαίσθητα στοιχεία της κάρτας σας κατά την διάρκεια των συναλλαγών σας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα αρκεί να είναι Visa, Mastercard, Maestro ή American Express.

 

(ii) Paypal

Εάν επιλέξετε αυτήν την μέθοδο θα παραπεμφθείτε στην σελίδα συναλλαγών του Paypal, η οποία θα σας είναι οικεία εάν έχετε ξαναχρησιμοποιήσει Paypal. Και σε αυτήν την περίπτωση η Red Meeple ούτε έχει πρόσβαση, ούτε μπορεί να συλλέξει τα ευαίσθητα στοιχεία του λογαριασμού σας στο Paypal. Επιπλέον χρέωση 1,99€.

(iii) Αντικαταβολή (μόνο για Ελλάδα)

Εάν επιλέξετε αυτήν την μέθοδο πληρωμής δεν θα σας ζητηθούν επιπλέον στοιχεία στο redmeeple.com, αλλά θα χρειαστεί να πληρώσετε μετρητά στην μεταφορική για να παραλάβετε το δέμα. Αυτός είναι ο πλέον επώνυμος τρόπος για να συναλλαγείτε με την Red Meeple, καθώς απαιτείται επιβεβαίωση στοιχείων σε email, σταθερό και κινητό τηλέφωνο προτού αποστείλουμε την παραγγελία σας. Επιπλέον χρέωση 4€.

(iv) Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό Alpha Bank (*μόνο σε ειδικές περιπτώσεις. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  ή στο 2310 542216 εάν ενδιαφέρεστε για συναλλαγές με αυτόν τον τρόπο)

 

Ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής που θα επιλέξετε, μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας με τους εξής τρόπους:

(i) Εύκολα μέσα από το redmeeple.com (Paypal, Πιστωτική Κάρτα, Αντικαταβολή)

(ii) Τηλεφωνικά στο 2310-542216 (11:00-17:00, Δευτέρα-Παρασκευή, μόνο για Ελλάδα) (Αντικαταβολή, Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό)

Πολιτική επιστροφών μη ελλατωματικών προϊόντων

Στην Red Meeple σας παρουσιάζουμε τα προϊόντα μας με όσο γίνεται πιο αναλυτικό τρόπο. Υπάρχει όμως πάντα η πιθανότητα για κάποιον λόγο να μην θέλετε ένα προϊόν μόλις το δείτε από κοντά, ή μπορεί κάποιος να σας το κάνει δώρο ενώ το είχατε παραγγείλει. Για να καλύψουμε όλες αυτές τις περιπτώσεις, σας παρέχουμε την δυνατότητα να επιστρέψετε ένα προϊόν μετά την αγορά του και να πάρετε τα χρήματά σας πίσω.

 

Όροι επιστροφής

(i) Η αποστολή των προϊόντων που δεν θέλετε πρέπει να γίνε εντός 2 εργάσιμων ημερών από την στιγμή που τα παραλάβατε.

(ii) Η συσκευασία των προϊόντων θα πρέπει να μην έχει ανοιχτεί και τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική, εργοστασιακή τους κατάσταση.

 

Διαδικασία επιστοφής

(i) Μας ενημερώνετε τηλεφωνικά στο +30 2310-540241 ή με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

(ii) Παραδίδετε τα προϊόντα

  (a) Εάν είστε κοντά στην αποθήκη μας, μπορείτε να τα παραδώσετε ο ίδιος. Θα ελέγξουμε επιτόπου την κατάστασή τους και θα σας καθοδηγήσουμε στο υπόλοιπο της διαδικασίας

  (b) Μέσω μεταφορικής. Σε αυτήν την περίπτωση φροντίστε να τοποθετήσετε τα προϊόντα σε κατάλληλη συσκευασία έτσι ώστε να φτάσουν με ασφάλεια. Πρέπει επίσης να τοποθετήσετε στην συσκευασία ένα έγγραφο στο οποίο θα περιγράφετε τον τρόπο με τον οποίο θέλετε να γίνει η επιστροφή των χρημάτων σας μόλις βεβαιωθούμε ότι το προϊόν πληρεί τους παραπάνω όρους επιστροφής.

Παρακαλούμε σημειώστε ότι η Red Meeple δεν θα πληρώσει τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή. Επίσης σε περίπτωση που κάποιο από τα προϊόντα δεν πληρεί τους παραπάνω όρους επιστροφής, θα σας επιστραφεί πίσω και θα χρεωθείτε και αυτά τα έξοδα αποστολής.
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο +30 2310542216 ή με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Πολιτική επιστροφών ελλατωματικών προϊόντων (εξωτερικές ζημιές)

Βασική αρχή της Red Meeple είναι να εξασφαλίσει την εξαιρετική κατάσταση των προϊόντων της. Αυτό επιτυγχάνεται πρώτα από την συνεργασία μας με τους προμηθευτές μας και συνεχίζεται σε όλα τα βήματα που πρέπει να γίνουν μέχρι να παραλάβετε τα προϊόντα εσείς. Σε περίπτωση που λάβετε ένα "χτυπημένο" προϊόν μπορείτε να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας: Μέσω e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  ή τηλεφωνικά στο +30 2310-542216, 11:00a.m.-17:00p.m. Θα ελέγξουμε τα στοιχεία σας, την ημερομηνία της παραγγελίας και το πρόβλημά. Ο καλύτερος τρόπος για να εξασφαλίσετε την ταχύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας είναι να πάρετε μια-δύο φωτογραφίες από το προϊόν και το δέμα στο οποίο χτυπήθηκε. Σε αυτήν την περίπτωση ενδεχομένως να καλύψουμε και τα έξοδα επιστροφής σας, αναλόγως με την έκταση και το είδος της ζημιάς.

 

Πολιτική ελλατωματικών προϊόντων (εσωτερικές ζημιές)

Καταλαβαίνουμε απόλυτα τις ανάγκες της κοινότητας των σύγχρονων επιτραπεζίων και προσπαθούμε να συνεργαζόμαστε με εκδότες που φημίζονται για την ποιότητα κατασκευής των προϊόντων τους. Παρόλ'αυτά πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις σε αυτόν τον κανόνα και εάν βρείτε κάτι να λείπει από κάποιο προϊόν που αγοράσατε στην Red Meeple μπορείτε να έρθετε σε επαφή κατευθείαν με τον εκδότη και να ζητήσετε αντικατάσταση των ελλατωματικών ή απολεσθέντων κομματιών. Η Red Meeple δεν είναι υπεύθυνη σε τέτοιες περιπτώσεις, αλλά θα κάνουμε ότι μπορούμε για να σας βοηθήσουμε με στοιχεία επικοινωνίας και κάθε άλλο δυνατό τρόπο.

 

Το προσωπικό μας είναι πάντα στην διάθεσή σας. Αρχικά θα προσπαθήσουμε να λύσουμε τηλεφωνικώς ή με email το πρόβλημά σας, και αν αυτό δεν είναι εφικτό θαα σας δώσουμε κωδικό επιστροφής (RMA) για να στείλετε πίσω τα προϊόντα που θέλετε να επιστρέψετε.

 

 

next
prev

 

 

 

 

You can submit site to improve your website reputation We submitted our site under Trading Cards Directory Free search engine submission