ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Social Media

Τιμή
Περισσότερα φίλτρα (+)

tortuga_2dimage

Tortuga

Τιμή
39,90 €
19,00 €

Complexity

Ελάχιστη

Καθόλου

2-4

30 λεπτά

8+

tortuga_2dimage
tortuga_3dimage
tortuga_image
tortuga_image2
tortuga_image3
tortuga_image4
Out of stock

Στο Tortuga, είστε ένας νταής πειρατής που προσπαθεί να μεταφέρει με ασφάλεια τους θησαυρούς του στο θρυλικό πειρατικό καταφύγιο της Tortuga πριν από τους άλλους πειρατές, τους συμπαίκτες σας, που μπορεί να τον πάρουν από εσάς. Οι παίκτες ρίχνουν τα ζάρια ταυτόχρονα και τα τοποθετούν κατάλληλα προκειμένου να βάλουν βάρκες στο νερό, να πυροδοτήσουν τα κανόνια, να συγκεντρώσουν περισσότερο πλήρωμα, να αντιμετωπίσουν τον εχθρό, ή να μετακινήσουν το θησαυρό τους ακόμη πιο κοντά στην ασφάλεια. Οι παίκτες ανταμείβονται για την ικανότητά τους να προσαρμοστούν και για τις γρήγορες αποφάσεις τους – και βέβαια λίγη τύχη και λίγη απληστία δεν έβλαψε ποτέ έναν πειρατή!

Σκεφτείτε ότι μπορείτε να διοικήσετε το πλήρωμα σας καλύτερα από οποιοδήποτε από τα άλλα θαλάσσια σκυλιά στο τραπέζι. Αν είναι έτσι, πιάστε ένα γιαταγάνι και αποπλεύστε για τις θάλασσες της Tortuga - ένα γρήγορου ρυθμού οικογενειακό παιχνίδι με ζάρια για 2-4 πειρατές (ηλικίας 8 και πάνω) που παίζεται σε περίπου 30 λεπτά! Yo Ho Ho!


Σχεδιαστής :
Jay Cormier,Sen-Foong Lim
Μηχανισμοί :
Advanced Dice Rolling,Set Collection,Simultaneous Action Selection
Θέμα :
Looting
Ελάχιστη Ηλικία :
8
Κείμενο :
None
Δυσκολία Κανόνων/Παιχνιδιού :
Minimum
Διάρκεια Παιχνιδιού :
30
Εκδότης :
Queen Games
Σκηνικό :
New World,Renaissance-Enlightment
Αριθμός Παικτών :
2,3,4
Γλώσσα :
English

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

You can submit site to improve your website reputation We submitted our site under Trading Cards Directory Free search engine submission