ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Social Media

Τιμή
Περισσότερα φίλτρα (+)

ticket_to_ride_marklin_2dimage

Ticket to Ride: Marklin

Τιμή
39,90 €

Complexity

Ελάχιστη

Καθόλου

2-5

45 λεπτά

8+

ticket_to_ride_marklin_2dimage
ticket_to_ride_marklin_image
ticket_to_ride_marklin_image2
ticket_to_ride_marklin_image3
Out of stock

To Ticket to Ride – Marklin Edition είναι η τρίτη έκδοση της πολυβραβευμένης σειράς Tide to Ride. Το ταμπλό της Marklin Edition απεικονίζει την Γερμανία και η κάθε κάρτα της τράπουλας απεικονίζει ένα διαφορετικό μοντέλο Marklin τρένου. Περιέχει και ένα DVD που παρουσιάζει στους παίκτες τα μοντέλα της Marklin.

Το Marklin είναι μια πιο βαριά έκδοση του TTR επιτρέποντας στους παίκτες να ταξιδέψουν  όχι μόνο από πόλη σε πόλη αλλά και από πόλη σε χώρα. Υπάρχει και ένας καινούργιος μηχανισμός που βασίζετε στους επιβάτες και στα προϊόντα. Στο στήσιμο του παιχνιδιού τα προϊόντα τοποθετούνται τυχαία στο χάρτη. Η αξία των προϊόντων σε VP πέφτει όταν πολλά προϊόντα μαζεύονται σε μια πόλη και έτσι οι παίκτες πρέπει να κινηθούν γρήγορα για να αποκτήσουν τα υψηλής αξίας προϊόντα.

Για να πάρει κάποιος τα προϊόντα πρέπει να τοποθετήσει έναν (από τους 3) επιβάτη του στη πόλη στην οποία έχτισε μια σύνδεση στη γύρα του. Από την στιγμή που έχεις επιβάτες στο ταμπλό τότε μπορείς αν θέλεις να κάνεις πάσο όλη τη γύρα σου και να μετακινήσεις έναν επιβάτη. Αν για την μετακίνηση χρησιμοποιεί σεις τις δικές σου γραμμές τότε δεν πληρώνεις τίποτα και μπορείς να πάρεις το πρώτο προϊόν της στοίβας προϊόντων της πόλης στην οποία έφτασε. Για να χρησιμοποιεί σεις γραμμές άλλων παικτών πρέπει να τους πληρώσεις κάρτες.

Ο παίκτης που θα ολοκληρώσει τα περισσότερα δρομολόγια θα πάρει στο τέλος του παιχνιδιού και 10 πόντους δώρο. (Αντί για αυτόν με τα περισσότερα συνδεδεμένα τρένα που ισχύει στο βασικό Ticket to Ride). 

 

     

Σχεδιαστής :
Alan R. Moon
Μηχανισμοί :
Set Collection,Route/Network Building,Drafting
Θέμα :
Activities/Sports
Ελάχιστη Ηλικία :
8
Κείμενο :
None
Δυσκολία Κανόνων/Παιχνιδιού :
Minimum
Διάρκεια Παιχνιδιού :
45
Εκδότης :
Days of Wonder
Σκηνικό :
19th-early 20th c.
Αριθμός Παικτών :
2,3,4,5
Γλώσσα :
English

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

You can submit site to improve your website reputation We submitted our site under Trading Cards Directory Free search engine submission