ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Social Media

Τιμή
Περισσότερα φίλτρα (+)

titanic_3dimage

SOS Titanic

Τιμή
18,00 €

Complexity

Χαμηλή

Καθόλου

2-5

75 λεπτά

12+

 Greek Flag2

titanic_3dimage
titanic_image4
titanic_image
titanic_image3
titanic_image2
Out of stock

Στις 23:40 στις 14 Απριλίου 1912 στο Βόρειο Ατλαντικό, ο Τιτανικός χτυπά ένα παγόβουνο. Νερό αμέσως πλημμυρίζει τα διαμερίσματα της επένδυσης και το πλοίο αρχίζει να γέρνει προς τα δεξιά με ένα ανησυχητικό τρόπο. Δεν υπάρχει καμία ελπίδα για το αποτέλεσμα. Επί του σκάφους, επικρατεί πανικός.

Μόνοι ή με συνεργασία με άλλα μέλη του πληρώματος, θα πρέπει να δείξετε την παρουσία του νου και να κάνετε το σωστό για να σώσετε όσο το δυνατόν περισσότερους επιβάτες. Ο χρόνος είναι περιορισμένος...

Το παιχνίδι καρτών SOS Titanic  χρησιμοποιεί ένα μηχανισμό παρόμοιο με το Patience , με τις κάρτες να εκπροσωπούν τους επιβάτες, οι οποίοι πρέπει να τοποθετούνται στα καταστρώματα, στη συνέχεια να τοποθετούνται σε σωσίβιες λέμβους με μια συγκεκριμένη σειρά. Ως ένα από τα μέλη του πληρώματος , εσείς και οι συμπαίκτες σας, πρέπει να κινηθείτε και να οργανώσετε τους επιβάτες όσο πιο γρήγορα μπορείτε. Κάθε τμήμα του Τιτανικού έχει μια στοίβα καρτών των οποίων μόνο η πρώτη είναι διαθέσιμη.

Με τη σειρά του, κάθε παίκτης παίρνει μερικές κάρτες φύλλα από την κύρια στοίβα και προσπαθεί να μετακινήσει τους επιβάτες από το πλοίο που βυθίζεται πάνω στις σωσίβιες λέμβους. Η αποτυχία να κινηθεί τουλάχιστον ένας επιβάτης ή να χρειάζεται να ανακατανείμει το κύριο κατάστρωμα θα μπορούσε να προκαλέσει ένα τμήμα του πλοίου να βυθιστεί, μειώνοντας έτσι τον αριθμό των πασσάλων που διατίθενται , καθώς και τις ελπίδες εκείνων που εξακολουθούν να βρίσκονται επί του σκάφους. Οι παίκτες μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν τις κάρτες δράσης για να παρέμβουν σε περιπτώσεις διαφορετικά τα πράγματα φαίνονται πολύ δύσκολα. Το παιχνίδι τελειώνει όταν το πλοίο έχει βυθιστεί εντελώς ή όταν όλοι οι υπόλοιποι επιβάτες έχουν σωθεί .

 

 

     Ellinikoi Kanones 

 

 


Εκδότης :
Heidelberger Spieleverlag
Σχεδιαστής :
Bruno Cathala,Ludovic Maublanc
Αριθμός Παικτών :
2,3,4,5
Διάρκεια Παιχνιδιού :
75
Ελάχιστη Ηλικία :
12
Δυσκολία Κανόνων/Παιχνιδιού :
Low
Κείμενο :
None
Σκηνικό :
19th-early 20th c.
Θέμα :
Public Service
Μηχανισμοί :
Hand Management
Γλώσσα :
English

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

You can submit site to improve your website reputation We submitted our site under Trading Cards Directory Free search engine submission