ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Social Media

Τιμή
Περισσότερα φίλτρα (+)

relic_expedition_2dimage

Relic Expedition

Τιμή
47,50 €

Complexity

Χαμηλή

Καθόλου

2-4

60 λεπτά

10+

Greek Flag2 

relic_expedition_2dimage
relic_expedition_image5
relic_expedition_image4
Out of stock

To Relic Expendition είναι ένα παιχνίδι εξερεύνησης ζούγκλας με μεταβλητό ταμπλό, συλλεκτικούς θησαυρούς και επικίνδυνα άγρια ζώα.

Το ταμπλό ξεκινά μικρό με μόνο λίγα πλακίδια ανοικτά. Καθώς οι παίκτες εξερευνούν την ζούγκλα νέα πλακίδια μπαίνουν στο παιχνίδι και το ταμπλό μεγαλώνει απρόβλεπτα κάτι που κάνει το κάθε παιχνίδι να είναι διαφορετικό. Κρυμμένους μέσα στη ζούγκλα θα βρείτε 6 διαφορετικούς θησαυρούς φτιαγμένους από 6 διαφορετικά υλικά. Για να κερδίσετε θα πρέπει να βρείτε 4 θησαυρούς του ίδιου είδους ή 4 από το ίδιο υλικό.

Για να επιβιώσετε στην ζούγκλα και να βρείτε τους θησαυρούς θα χρειαστείτε προμήθειες και εξοπλισμό όπως μαχαίρια, παγίδες, ηρεμιστικά βέλη, σκοινιά και άλλα. Κουβαλάτε τους θησαυρούς και τον εξοπλισμό σας στο σακίδιο σας αλλά ο χώρος είναι περιορισμένος, οπότε διαλέξτε προσεχτικά. Καθώς βρίσκετε περισσότερους θησαυρούς θα πρέπει να αποφασίσετε ποιους εξοπλισμούς σας θα πρέπει να πετάξετε.

 

Ellinikoi Kanones 

Επέκταση του:

Σχετιζόμενα προϊόντα:

Εκδότης :
Foxtrot Games
Σχεδιαστής :
Randy Hoyt
Αριθμός Παικτών :
2,3,4
Διάρκεια Παιχνιδιού :
60
Ελάχιστη Ηλικία :
10
Δυσκολία Κανόνων/Παιχνιδιού :
Low
Κείμενο :
None
Σκηνικό :
Modern
Θέμα :
Adventure
Μηχανισμοί :
Set Collection,Modular Board,Hand Management
Γλώσσα :
English

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

You can submit site to improve your website reputation We submitted our site under Trading Cards Directory Free search engine submission