ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Social Media

Τιμή
Περισσότερα φίλτρα (+)

raptor_2dimage

Raptor

Τιμή
26,00 €

Complexity

Ελάχιστη

Καθόλου 

2

25 λεπτά

9+

raptor_2dimage
raptor_image9
raptor_image24
raptor_image3
raptor_image4
raptor_image5
Out of stock

Η Μητέρα Raptor έχει δραπετεύσει και έχει αφήσει τα αυγά της στο πάρκο. Μια ομάδα επιστημόνων πρέπει να την εξουδετερώσει και να συλλάβει τα μωρά αρπακτικά πριν ξεχυθούν μέσα στο δάσος.

Το Raptor είναι ένα επιτραπέζιο παιχνίδι τακτικής και εικασίας με κάρτες. Οι παίκτες χρησιμοποιούν τις κάρτες τους για να μετακινήσουν τα πιόνια τους (επιστήμονες από τη μία πλευρά, η μητέρα και τα μωρά αρπακτικά από την άλλη) στο ταμπλό. Κάθε γύρο, ο παίκτης που έπαιξε την κάρτα με τη χαμηλότερη αξία μπορεί να χρησιμοποιήσει την αντίστοιχη δράση, ενώ ο αντίπαλός του έχει σημεία κίνησης / επίθεσης ίσα με τη διαφορά μεταξύ των δύο καρτών. Οι επιστήμονες μπορούν να χρησιμοποιούν τη φωτιά, μπορούν να κινηθούν με το τζιπ στις διαδρομές, και μπορούν ακόμη και να ζητήσουν ενισχύσεις, ενώ η Raptor μητέρα μπορεί να κρυφτεί στους θάμνους, να ουρλιάξει για να τρομάξει τους επιστήμονες, και να καλέσει τα μωρά της.

 

 


Σχεδιαστής :
Bruno Faidutti
Εκδότης :
Matagot
Σχεδιαστής :
Bruno Cathala
Αριθμός Παικτών :
2
Διάρκεια Παιχνιδιού :
25
Ελάχιστη Ηλικία :
9
Δυσκολία Κανόνων/Παιχνιδιού :
Minimum
Κείμενο :
None
Σκηνικό :
Prehestoric
Θέμα :
Survival,Hunting
Υποκατηγορία :
Great for 2
Μηχανισμοί :
Action Points,Maneuvering,Simultaneous Action Selection,Hand Management
Γλώσσα :
English

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

You can submit site to improve your website reputation We submitted our site under Trading Cards Directory Free search engine submission