ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Social Media

Τιμή
Περισσότερα φίλτρα (+)

munchkin_deluxe_2d

Munchkin Deluxe

Τιμή
29,90 €

Complexity

Ελάχιστη

Πολύ

3-6

90 λεπτά

10+

munchkin_deluxe_2d
munchkin_deluxe_card
munchkin_deluxe_card2
munchkin_deluxe_card3
munchkin_deluxe_cards_minis
munchkin_deluxe_components
munchkin_deluxe_card_wiz
Out of stock

Κατέβα στις κατακόμβες. Σκότωσε ότι βρεις. Μαχαίρωσε πισώπλατα τους φίλους σου και κλέψτους ότι έχουν. Μάζεψε τους θησαυρούς και τρέχα.

Παραδέψου το. Το αγαπάς.

Αυτό το βραβευμένο παιχνίδι του Steve Jackson καταφέρνει και πιάνει το νόημα μιας περιπέτειας σε μπουντρούμια και κατακόμβες. Εσύ και οι φίλοι σου συναγωνίζεστε στο να σκοτώνετε τέρατα και να αρπάζετε θησαυρούς. Και τι θησαυρούς; Κράνος με κέρατα και μπότες για πολλές κλωτσιές. Πάρε και το Ραβδί Ναπάλμ και είσαι έτοιμος. Ξεκίνα και εξολόθρευσε μια γλάστρα ή ένα κουτσό goblin και σιγά σιγά φτάσε μέχρι τον Δράκο.

Η εικονογράφηση είναι από τον John Kovalic. Το παιχνίδι έχει γοργό ρυθμό  και πολύ πλάκα. Και ενώ οι φίλοι σου λύνονται στα γέλια εσύ μπορείς να τους πάρεις τον εξοπλισμό.

Τι είναι αυτό που κάνει αυτήν την έκδοση σπέσιαλ; Έχει ένα μεγάλο κεντρικό ταμπλό για να βάλετε τις κάρτες σας καθώς και πιόνια σε 6 χρώματα για να προχωράτε στο ταμπλό καθώς ανεβαίνετε επίπεδα. Επίσης περιλαμβάνει και μια κάρτα σε κάθε χρώμα πιονιού για να θυμάστε εύκολα ποιο χρώμα είναι ο καθένας αλλά και ποιος έχει αλλάξει φύλο.


Σχεδιαστής :
Steve Jackson I
Μηχανισμοί :
Variable Player Powers,Dice Rolling,Hand Management
Θέμα :
Fighting,Magic
Ελάχιστη Ηλικία :
10
Κείμενο :
Full
Δυσκολία Κανόνων/Παιχνιδιού :
Minimum
Διάρκεια Παιχνιδιού :
90
Εκδότης :
Steve Jackson Games
Υποκατηγορία :
Card Game
Σκηνικό :
Fantasy
Αριθμός Παικτών :
3,4,5,6
Γλώσσα :
English

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

You can submit site to improve your website reputation We submitted our site under Trading Cards Directory Free search engine submission