ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Social Media

Τιμή
Περισσότερα φίλτρα (+)

2dimage-mammut7

Mammut

Τιμή
41,90 €
18,00 €

Complexity

Μέγιστη

Καθόλου

2-5

30 λεπτά

8+

2dimage-mammut7
3dimage-mammut6
ingame2-mammut
ingame-mammut2
Out of stock

Μια ακόμα ημέρα, ακόμα ένα κυνηγημένο μαμούθ. Αλλά η λεία από το κυνήγι δεν έχει μοιραστεί ακόμα και όλοι προσπαθούν να εξασφαλίσουν το μεγαλύτερο μερίδιο για τον εαυτό τους σε αυτό το γρήγορο και έξυπνο οικογενειακό παιχνίδι στρατηγικής. Σε κάθε γύρο τα πλακίδια ανακατεύονται μέσα στη σακούλα και ρίχνονται πάνω στο τραπέζι. Τα γυρισμένα προς τα πάνω πλακίδια δείχνουν τη σημερινή λεία.

Τα πλακίδια μετά χωρίζονται με ένα μοναδικό μηχανισμό: Όταν είναι η σειρά σας, μπορείτε είτε

Α) να πάρετε όσα πλακίδια θέλετε από το σωρό, ή Β) να ισχυριστείτε ότι κάποιος άλλος παίκτης ήταν πολύ άπληστος, παίρνοντας όλα εκείνα τα πλακίδια που πήρε επιστρέφοντας όμως τουλάχιστον ένα στο σωρό (πρέπει όμως να δείξετε οτι είστε λιγότερο άπληστοι).

Ο επόμενος παίκτης χωρίς πλακίδια ακολουθεί στη σειρά. Με αυτό τον τρόπο το μέγεθος του σωρού θα ανεβαίνει σταδιακά, και ο γύρος τελειώνει όταν ο τελευταίος παίκτης χωρίς πλακίδια αποφασίζει να πάρει ότι έχει μείνει στο σωρό. Κάθε παίκτης τότε θα πάρει ένα μερίδιο από πλακίδια και η φάση του σκοραρίσματος ακολουθεί.

Το παιχνίδι με τακτική θα σας βοηθήσιε να πάρετε το κρέας, τη γούνα, τους χαυλιόδοντες, τα ζώα, και τα εργαλεία που θέλετε ( κάθε πλακίδιο έχει διαφορετικό τρόπο σκοραρίσματος), αλλά μπορείτε επίσης να παίξετε κάρτες για άμεσα αποτελέσματα ή τη μυστική επιρροή στο σκοράρισμα.

 

 


Related Products:

Σχεδιαστής :
Kristian Amundsen Østby
Μηχανισμοί :
Set Collection,Sharing,Hand Management
Θέμα :
Hunting
Ελάχιστη Ηλικία :
8
Κείμενο :
None
Δυσκολία Κανόνων/Παιχνιδιού :
Minimum
Διάρκεια Παιχνιδιού :
30
Εκδότης :
Queen Games
Υποκατηγορία :
Negotiation
Σκηνικό :
Prehestoric
Αριθμός Παικτών :
5,4,3,2
Γλώσσα :
English,French

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

You can submit site to improve your website reputation We submitted our site under Trading Cards Directory Free search engine submission