ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Social Media

Τιμή
Περισσότερα φίλτρα (+)

colt_express_2dimage

Colt Express

Τιμή
35,00 €

Complexity

Ελάχιστη

Καθόλου

2-6

30 λεπτά

10+

colt_express_2dimage
colt_express_3dimage
colt_express_image
colt_express_image2
colt_express_image3
colt_express_image4
Out of stock

Στις 11 του Ιουλίου 1899 στις 10 π.μ., η Union Pacific Express έχει αφήσει το Folsom, του New Mexico, με 47 επιβάτες επί του πλοίου. Μετά από λίγα λεπτά, ακούγονται πυροβολισμοί και βιαστικά βήματα στην οροφή. Βαριά οπλισμένοι ληστές έχουν έρθει να ληστέψουν έντιμους πολίτες παίρνοντας πορτοφόλια και κοσμήματα. Θα καταφέρουν να κλέψουν τη βαλίτσα με τις εβδομαδιαίες αποδοχές της Nice Valley Coal Company, παρά το γεγονός ότι έχει τεθεί υπό την εποπτεία του στρατάρχη Samuel Ford; Θα εμποδίζουν οι ληστές ο ένας τον άλλο περισσότερο από το στρατάρχη, δεδομένου ότι μόνο ο πλουσιότερος από αυτούς μπορεί να βγει νικητής;

Στο Colt Express, μπορείτε να παίξετε ένα ληστή που ληστεύει ένα τρένο την ίδια χρονική στιγμή με άλλους ληστές, και ο στόχος σας είναι να γίνετε ο πλουσιότερος παράνομος της παλιάς Δύσης. Το παιχνίδι αποτελείται από πέντε γύρους, και κάθε γύρος έχει δύο φάσεις:

Φάση 1: «Schemin» Κάθε παίκτης παίζει 2-5 κάρτες δράσης σε ένα κοινό σωρό, με τα χαρτιά ανοιχτά ή κλειστά ανάλογα με τον τύπο του γύρου. Αντί να παίξει μια κάρτα, ο παίκτης μπορεί να τραβήξει τρεις κάρτες από την τράπουλα.

Φάση 2: «Stealin» «Οι κάρτες δράσης εκτελούνται με τη σειρά που παίχτηκαν, με τα καλύτερα σχέδια του παίκτη, ενδεχομένως να μην πραγματοποιούνται λόγω λαθών και παραλείψεων!

 


Εκδότης :
Ludonaute
Σχεδιαστής :
Christophe Raimbault
Αριθμός Παικτών :
2,3,4,5,6
Διάρκεια Παιχνιδιού :
30
Ελάχιστη Ηλικία :
10
Δυσκολία Κανόνων/Παιχνιδιού :
Minimum
Κείμενο :
None
Σκηνικό :
Western
Θέμα :
Crime
Μηχανισμοί :
Action Programming,Variable Player Powers
Γλώσσα :
English

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

You can submit site to improve your website reputation We submitted our site under Trading Cards Directory Free search engine submission