ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Social Media

Τιμή
Περισσότερα φίλτρα (+)

cavemen_2dimage

Cavemen: The Quest of Fire

Τιμή
24,00 €

Complexity

Ελάχιστη

Λίγο

2-5

45 λεπτά

13+

cavemen_2dimage
cavemen_image
cavemen_image2
cavemen_image3
cavemen_image4
Out of stock

Το Cavemen: The Quest for Fire  είναι ένα παιχνίδι στο οποίο οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο των ηγετών κάποιων φυλών. Οι φυλές ανταγωνίζονται στο κυνήγι δεινοσαύρων, την στρατολόγηση φυλετικών μελών, και την ανακάλυψη νέων τεχνολογιών, συναγωνιζόμενοι για το ποιος θα είναι ο πρώτος με αρκετή γνώση και κύρος για να εφεύρει τη φωτιά και να εισέλθει στην εποχή της σύγχρονης ανθρωπότητας!

Έχετε δύο πόρους για να διαχειριστείτε: Τρόφιμα και δόντια. Θα πρέπει να ταΐσετε με τρόφιμα σε κάθε γύρο τη φυλή σας, προκειμένου να μην λιμοκτονήσει. Τα  Δόντια δείχνουν το κύρος μεταξύ των φυλών. Χρησιμοποιήστε τα δόντια για ποντάρισμα και για να  αποκτήσετε ανθρώπους Σπηλαίων και Σπήλαια.

Το παιχνίδι διαθέτει 21 διαφορετικές εφευρέσεις που επιτρέπουν στους παίκτες να εξελίσσονται με διαφορετικές στρατηγικές, αξιοποιώντας τις ατομικές δυνάμεις της φυλής τους. Υπάρχουν δύσκολες αποφάσεις σε κάθε γύρο και οι παίκτες πρέπει να αξιολογήσουν ποιοι είναι οι διαθέσιμοι πόροι, να μαντέψουν τι θα κάνουν οι αντίπαλοι τους, και να υπολογίσουν το ύψος του κινδύνου για το ρίσκο που είναι διατεθειμένοι να αναλάβουν.

 

     

Σχεδιαστής :
Dan Cassar
Μηχανισμοί :
Drafting,Auction/Bidding
Θέμα :
Ruling/Governing
Ελάχιστη Ηλικία :
13
Κείμενο :
Minor
Δυσκολία Κανόνων/Παιχνιδιού :
Minimum
Διάρκεια Παιχνιδιού :
45
Εκδότης :
Rio Grande Games
Υποκατηγορία :
Card Game
Σκηνικό :
Prehestoric
Αριθμός Παικτών :
2,3,4,5
Γλώσσα :
English

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

You can submit site to improve your website reputation We submitted our site under Trading Cards Directory Free search engine submission